Supa de dovleac cu cascaval

Printeaza

Supa de dovleac cu cascaval din: dovleac, lapte, cascaval, sare.

Ingrediente:Supa de dovleac cu cascaval

  • 500 g dovleac fără coajă si seminţe
  • 500 ml lapte nefiert
  • 3 linguri de caşcaval ras
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Fierbeţi dovleacul 10 min în apă caldă cât să-l acopere. Dovleacul trebuie tăiat cuburi mici sau felii siubţiri înainte de a fi pus la fiert.

Scurgeţi apa, mixaiţi dovleacul şi puneţi piureul la fiert cu 1 cană cu apă caldă. După 5 min de fierbere adăugaţi 1 cană cu lapte nefiert şi continuaţi fierberea alte 10 min, săraţi şi puneţi restul de lapte.

Lăsaţi să fiarbă până când supa se îngroaşă uşor, stingeţi focul. Seerviţi supa caldă, cu caşcaval ras, pus direct în farfurie.

Serviţi alături crutoane de pâine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.