Supa de dovlecei cu parmezan din: dovlecei, concetrat de legume, smantana, ulei, patrunjel, sare, piper, parmezan. Ingrediente: 6 dovlecei un cub concentrat de legume 150 ml smantana o lingurita ulei 1/2 legatura patrunjel sare piper pentru servit: 80 g parmezan Mod de preparare: Se spală dovleceii, se curăţă de coajă si se taie cuburi […]
Supa de dovlecei cu gris
PrinteazaSupa de dovlecei cu gris din: dovlecei, ceapa, gris, sare, unt, smantana.
- 4 dovlecei
- 2 cepe
- 2-3 linguri cu gris
- sare
- 1 lingura cu unt
- 2 linguri cu smantana
Mod de preparare:
Curatati dovleceii de coaja alba, taiati-i felii pe lung si inlaturati semintele. Folositi doar 3 dovlecei.
Puneti-i sa fiarba 20 minute in apa care clocoteste, impreuna cu ceapa taiata felii.
Caliti dovlecelul ramas in unt si dupa 5 minute puneti-1 in supa.
Ingrosati supa cu grisul pus in ploaie, sarati si fierbeti 5-7 minute la foc mic.
Trageti vasul de pe foc, lasati supa sa se raceasca 5-10 minute, adaugati smantana, serviti cu crutoane.
Pofta buna!
poate iti place si:
Supa de dovlecei cu rosii – usor de preparat
Supa de dovlecei cu rosii din: dovlecei, ceapa, morcovi, ardei gras, radacina de patrunjel, cartofi, rosii, ulei, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 4 dovlecei 2 cepe 2 morcovi 1 ardei gras 1 radacina patrunjel 2 catofi 4 rosii 50 ml ulei 1 legatura patrunjel sare piper Mod de preparare: Curăţaţi ceapa, morcovii, rădăcina de pătrunjel […]
Supă cu dovlecei şi colţunaşi
Supă cu dovlecei şi colţunaşi din: morcov, radacina de patrunjel, carne de porc, ceapa, oua, gris, faina, smantana, sare, piper, marar, ulei. Ingrediente: un morcov o radacina de patrunjel un dovlecel 200 g carne de porc doua cepe doua oua 50 g gris 100 g faina 100 ml smantana sare piper marar ulei Mod […]
Pofta buna!