Ciorbă cu Carne de Porc – Rețetă Autentică din: carne de porc, morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, ardei gras, cartofi, telina, rosii, ulei, leustean, sare, piper, apa. Descoperiți farmecul bucătăriei românești cu această rețetă de ciorbă de porc, o mâncare îndrăgită și răspândită în toată România. Această rețetă combină gustul autentic al bucătăriei tradiționale cu […]
Supa de gaina cu taitei de casa
PrinteazaSupa de gaina cu taitei de casa din: carne de găină (tacâmuri de găină), morcovi, păstârnac, tăiţei de casa, sare, piper, concentrat cu gust de găina, pătrunjel.
Ingrediente:
- carne de găină (tacâmuri de găină)
- 4 morcovi
- 1 păstârnac
- 1 ceapă întreagă
- tăiţei de casă
- sare
- piper
- concentrat cu gust de găină
- pătrunjel
Mod de preparare:
Supa de gaina cu taitei de casa: După ce speli bine carnea de găină, o pui la fiert în apă cu sare. lei spuma de câte ori este nevoie. Adaugi apoi morcovii curăţaţi, păstârnacul şi ceapa întregi.
Deoarece carnea de găină fierbe mai greu, este bine să fierbi carnea puţin mai mult, după care adaugi legumele.
Când s-au fiert şi legumele, scoţi carnea, legumele şi strecori zeama, care trebuie să fie cât mai limpede.
Pui la foc supa, împreună cu tăiţeii de casă, după care adaugi carnea, legumele, concentratul cu gust de găină, sare dacă mai este nevoie, iar la final presari pătrunjel verde tocat mărunt.
Piperul îl presari în momentul servirii, în farfurie.
Pofta buna!
Plăcinte Boierești: Rețetă Autentică
Plăcinte Boierești: Rețetă Autentică din: faina, apa, drojdie, zahar, sare, ulei, unt, branza dulce de vaci, oua, zahar vanilat. Descoperă secretul bucătăriei tradiționale românești cu această rețetă autentică de plăcinte boierești! Aceste delicii culinare, cu rădăcini adânci în istoria gastronomică a României, combină gustul autentic cu o poveste fascinantă. În această rețetă, vei învăța cum […]