Supa de legume cu galuste si verdeturi

Printeaza

Supa de legume cu galuste si verdeturi din: unt, oua, sare, praf de copt, marar, patrunjel, pudra de usturoi granulat, piper, gris, supa de legume, morcovi, telina, ceapa.

Ingrediente:

  • un sfert de pachet de un
  • 2 oua
  • sare dupa gust
  • o lingurita praf de copt
  • cateva fire de marar tocate
  • cateva fire de patrunjel tocate
  • jumatate de lingura de pudra de usturoi granulat
  • piper dupa gust
  • jumatate de cana de gris
  • 8 cani de supa de legume
  • jumatate de cana de morcovi cubulete
  • o tulpina de telina tocata
  • jumatate de ceapa tocata

 

Mod de preparare:

Amestecaţi untul la temperatura camerei cu ouăle.

Separat, combinaţi grisul cu sare si piper după gust, praf de copt si usturoi granulat.

Turnaţi deasupra compoziţia de ouă şi amestecaţi. Ţineţi la frigider jumătate de oră.

Intr-o oală mare, turnaţi supa de legume, morcovii, felina şi ceapa, acoperiţi, aduceţi la fierbere şi micşoraţi flacăra.

Modelaţi pasta de griş în biluţe şi adăugati-le în supă. Puneţi capacul şi tineii încă 30 de minute la fiert.

Serviţi cu verdeţuri tocate.

 

Supa de legume cu galuste si verdeturi

Supa_de_legume_cu_galuste_si_verdeturi

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.