Supa de mazare cu fulgi de orz

Printeaza

Supa de mazare cu fulgi de orz din: mazăre, ceapă, fulgi de orz, pătrunjel verde, boia de ardei, piper negru, tarhon, curcuma, ulei, apă, sare.

Ingrediente:

  • 300 g mazăre
  • 1 ceapă
  • 2 linguri de fulgi de orz
  • 1 legătură de pătrunjel verde
  • 1 linguriţă de boia de ardei
  • 1/2 linguriţă de piper negru
  • 1 linguriţă de tarhon
  • 1 linguriţă de curcuma
  • 1 lingură de ulei
  • 1 l apă
  • sare

Mod de preparare:

Supa de mazare cu fulgi de orz: Ceapa tăiată mărunt se căieşte în apă cu ulei, împreună cu mazărea, se adaugă fulgii de orz, condimentele şi apă fierbinte.

Se fierb 10 minute, se iau de pe foc, se adaugă pătrunjelul tăiat mărunt şi restul de ulei.

 

Pofta buna!

 

 

 

Salată de Cartofi Mov cu Ceapă Roșie și Măsline

Salată de Cartofi Mov cu Ceapă Roșie și Măsline: o opțiune culinară vibrantă și sănătoasă, perfectă pentru orice ocazie. Cartofii mov nu sunt doar atractivi vizual, dar sunt și o sursă excelentă de antioxidanți. Combinată cu ceapa roșie crocantă și măslinele sărate, această salată aduce un mix delicios de texturi și gusturi. Ingrediente Cartofi mov […]

Potârniche Umplută cu Orez și Fructe Uscate

Potârniche Umplută cu Orez și Fructe Uscate. Această rețetă combină delicatețea cărnii de potârniche cu dulceața fructelor uscate și textura plăcută a orezului, oferind o explozie de arome și texturi care va impresiona orice oaspete. Ingrediente: 4 potârnichi, pregătite pentru gătit: Carnea de potârniche este fragedă și aromată, fiind o sursă excelentă de proteine slabe. […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.