Supa de pere

Printeaza

Supa de pere din: pere, lapte de soia, praf de migdale, tarate de ovaz, scortisoara.

Ingrediente:

  • 6 pere mici bine coapte
  • 500 ml lapte de soia
  • 1 lingură praf de migdale
  • 1 lingură tărâţe de ovăz
  • 1/4 linguriţă scorţişoară

 

Mod de preparare:

Supa de pere: Curăţaţi perele, îndepărtaţi cotorul şi sâmburii. Tăiaţi-le în bucăţi şi puneţi-le în bolul unuî mixer, împreună cu laptele, tărâţele de ovăz şi prsflul de migdale. Daţi la mixer până obţineţi un amestec omogen şi cremos.

Serviţi în castronaşe şi presăraţi scorţişoară.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Mocktail Mojito

Mocktail Mojito: Răcoritor și fără alcool – este o băutură răcoritoare și revigorantă, perfectă pentru zilele călduroase de vară sau pentru orice ocazie în care dorești să te bucuri de un cocktail fără alcool. Această versiune non-alcoolică a clasicului Mojito păstrează toată prospețimea și aroma, combinând sucul de lămâie verde cu frunzele de mentă și […]

Omletă cu Lobodă și Brânză Feta

Omletă cu Lobodă și Brânză Feta – Rețetă pentru Un Mic Dejun Sănătos – este o alegere excelentă pentru un mic dejun sănătos și hrănitor. Loboda, cunoscută pentru bogăția sa în vitamine și minerale, se combină perfect cu brânza feta, adăugând un gust sărat și o textură cremoasă omletei. Această rețetă simplă și rapidă este […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.