Supa de perisoare cu taitei

Printeaza

Supa de perisoare cu taitei din: morcovi, ceapa, leustean, patrunjel, carne, ou, paine, ulei, sare, piper, taitei.

Ingrediente:

  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • leustean
  • pătrunjel
  • 400 g carne tocată
  • 1 ou
  • 200 g carne de pui ori de curcan
  • 1 felie pâine înmuiată în apă
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper
  • tăitei

 

Mod de preparare:

Supa de perisoare cu taitei: Fierbi tăiţeii urmând instrucţiunile de pe ambalaj. Când sunt gata, îi scurgi şi îi treci prin jet de apă rece.

Ii dai deoparte. Separat, fierbi carnea de pui ori de curcan şi o tai fâşii.

Toci ceapa, cureţi şi tai morcovii. în zeama în care a fiert carnea, pui ceapa şi morcovii, la foc potrivit.

Separat, amesteci carnea tocată cu pâinea înmuiată în apă şi bine stoarsă, oul bătut, sare şi piper, după gust.

Din compoziţia obţinută, modelezi cu palmele ude perişoare mici, pe care le pui la fiert în supă.

Adaugi tăiţeii şi fâşiile de carne. Când perişoarele sunt fierte, potriveşti de sare şi de piper, adaugi verdeaţa, opreşti focul şi acoperi cu un capac 5 minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.