Supă de peşte cu porumb şi usturoi

Printeaza

Supă de peşte cu porumb şi usturoi din: peste, ardei capia, morcov, porumb baby, arpagic, rosii, usturoi, ulei, lamaie, sare, piper si patrunjel.

 

Ingrediente:

  • 800 g peste
  • 3 ardei capia copti
  • un morcov
  • 300 g porumb baby
  • 150 g arpagic
  • doua rosii
  • 4 catei de usturoi
  • 100 ml ulei
  • o lamaie
  • sare
  • piper
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Morcovul se curăţă de coajă şi se dă pe râzătoare. Se căleşte împre­ună cu arpagicul curăţat de foi şi se pun la fiert în doi litri de apă.

Se adaugă porumbul, se fierbe 20 de minute, se pun roşiile rase, usturoiul feliat, sarş şi pi­per.

Se presară ardeii tăiaţi, se adaugă peştele tăiat bucăţi şi se fierb încă 20 de minute.

Se presară pătrunjel şi tocat, se toarnă suc de lămâie şi se serveşte.

 

Supă de peşte cu porumb şi usturoi

Supa_de_peste_cu_porumb_si_usturoi

Pofta buna!

 

 

 

Supă de Miel cu Mentă

Supă de Miel cu Mentă: Rețetă Aromată și Revigorantă din: carne de miel, ceapa, morcovi, telina, usturoi, supa, mazare, ulei, sare, piper, menta, suc de lamaie. Supa reprezintă o combinație subtilă între gustul intens al cărnii de miel și prospetimea mentei, fiind un preparat ideal pentru zilele de primăvară sau pentru un prânz festiv de […]

Supă de midii cu cartofi

Supă de midii cu cartofi din: midii, cartofi, ceapa, usturoi, smantana, supa, vin, unt, patrunjel, sare, piper. Supa este un preparat sofisticat și reconfortant, care combină gustul intens al mării cu textura bogată a cartofilor. Această rețetă aduce un strop de eleganță în bucătăria ta, fiind perfectă pentru o cină specială sau un prânz rafinat. […]

Supă Cremă de Morcovi cu Tarhon

Supă Cremă de Morcovi cu Tarhon din: morcovi, ceapa, usturoi, ulei, supa, tarhon, smantana, sare, piper. Acest deliciu culinar, bogat în nutrienți și arome, promite să vă încălzească sufletul în zilele reci și să vă răcorească simțurile în cele calde. Tarhonul, cu aroma sa unică, ridică acest preparat simplu la rang de artă culinară, adăugând […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Eu nu pun porumb in supa de peste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.