Supa de peste cu sofran

Printeaza

Supa de peste cu sofran din: crap, ulei, ceapa uscata, sofran, rosii in bulion, bulion, sare, piper.

Ingrediente:

  • un crap de 1,5 kg
  • 4 linguri ulei
  • 2 cepe uscate
  • un pic de sofran
  • o cutie mica rosii in bulion
  • o lingura bulion
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pestele se spală si se verifică să fie bine curătat, după care se portionează.

Se pune apoi alături de celelalte ingredi­ente într-o oală, se adaugă 2,5 l apă, sare şi piper.

Se lasă la fiert 15 de minute din mo­mentul în care începe să clocotească.

Se lasă 10 minute după fiert, se scoate şi se aduce la masă, eventual cu verdeaţă.

 

Supa de peste cu sofran

Supa_de_peste_cu_sofran

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Arata foarte bine supa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.