Supa de peste cu tofu

Printeaza

Supa de peste cu tofu din: file de cambula, castravete, ulei de susan, sos de soia, rachiu de anason, tofu.

 

Ingrediente:Supa_de_peste_cu_tofu

  • 600 g file de cambulă
  • 1 castravete
  • 3-4 linguri ulei de susan
  • 100 g amestec de ceapă cu usturoi (congelat)
  • 1 pachet de amestec din 8 feluri de plante (congelat)
  • 1 l fond de peşte (gata preparat)
  • 1/2 cub pastă de supă din rac (gata preparată)
  • 2-3 linguri sos de soia
  • 2 cl rachiu de anason
  • 200 g tofu

 

Mod de preparare:

Se spală fileul de peşte, se scurge de apă şi se taie cubulete.Curată castravetele, se taie în jumătate pe lungime şi se îndepărtează sâmburii. Castravetele se taie apoi triunghiuri.

Incinge uleiul în wok, se adaugă peştele şi castravetele tăiaţi cuburi şi se prăjesc 2-3 minute.

Se adaugă amestecul de ceapă şi 8 plante.

Se adaugă apoi fondul şi pasta de raci în supă. Amestecă până se omogenizează.

Supa se condimentează cu sosul de soia si rachiul de anason.

Totul se fierbe circa 10 minute la foc mic. Tofu se taie apoi în bucăţi mici şi se adaugă cu 3 minute înainte de a se lua de pe foc.

Supa se pune apoi în boluri şi se serveste caldă.

Supa de peste cu tofu

Supa_de_peste_cu_tofu

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.