Supa de peste cu tofu
PrinteazaSupa de peste cu tofu din: file de cambula, castravete, ulei de susan, sos de soia, rachiu de anason, tofu.
- 600 g file de cambulă
- 1 castravete
- 3-4 linguri ulei de susan
- 100 g amestec de ceapă cu usturoi (congelat)
- 1 pachet de amestec din 8 feluri de plante (congelat)
- 1 l fond de peşte (gata preparat)
- 1/2 cub pastă de supă din rac (gata preparată)
- 2-3 linguri sos de soia
- 2 cl rachiu de anason
- 200 g tofu
Mod de preparare:
Se spală fileul de peşte, se scurge de apă şi se taie cubulete.Curată castravetele, se taie în jumătate pe lungime şi se îndepărtează sâmburii. Castravetele se taie apoi triunghiuri.
Incinge uleiul în wok, se adaugă peştele şi castravetele tăiaţi cuburi şi se prăjesc 2-3 minute.
Se adaugă amestecul de ceapă şi 8 plante.
Se adaugă apoi fondul şi pasta de raci în supă. Amestecă până se omogenizează.
Supa se condimentează cu sosul de soia si rachiul de anason.
Totul se fierbe circa 10 minute la foc mic. Tofu se taie apoi în bucăţi mici şi se adaugă cu 3 minute înainte de a se lua de pe foc.
Supa se pune apoi în boluri şi se serveste caldă.
Supa de peste cu tofu
Pofta buna!
Pofta buna!