Supa de porumb cu cipsuri

Printeaza

Supa de porumb cu cipsuri din: porumb, unt, sare, piper, chili, ceapa, cipsuri.

Ingrediente:

  • 500 g porumb congelat (sau boabe de porumb proaspăt)
  • 2 linguri de unt
  • sare de mare
  • piper alb măcinat
  • 1 vârf de chilii
  • aprox. 300 ml de apă
  • 2 cepe verzi
  • cipsuri tortilla

 

Mod de preparare:

Supa de porumb cu cipsuri: Se pun boabele de porumb, decongelate în prealabil, într-un blender, se adaugă apă şi se mixează până când devine o cremă densă.

Se pune compoziţia într-o cratiţă, se adaugă untul, sare şi piper, după care se fierbe timp de 3-5 minute.

Se repartizează în farfurii, se presară deasupra ceapa verde tocată mărunt şi se serveşte cu cipsuri tortilla.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.