Supa de pui cu paste si legume

Printeaza

Supa de pui cu paste si legume din: taitei, mazare, unt, piept de pui, usturoi, ceapa, morcovi, ardei, telina, patrunjel, pastarnac, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:

  • 100 g tăiţei
  • 200 g mazăre
  • 50 g unt
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapă
  • 2-3 căţei usturoi
  • 2-3 morcovi
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei roşu
  • 1 ţelină
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 păstârnac
  • sare
  • piper boabe
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se fierbe pieptul de pui în apă cu o linguriţă de sare. Se spumează şi se adaugă piperul boabe şi usturoiul. Se curăţă legumele şi se spală.

Se pun să fiarbă întregi. După ce au fiert, carnea şi legumele se scot din supă. Ceapa şi albitura se dau deoparte.

Zeama se strecoară. Se taie carnea cubuleţe, morcovii se toacă rondele si se adaugă împreună cu tăiţeii, untul şi mazărea în zeamă.

Se mai dau în 2-3 clocote, timp de 5 – 10 minute. Supa se serveşte ornată cu pătrunjel proaspăt.

 

Supa de pui cu paste si legume

Supa_de_pui_cu_paste_si_legume

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Una din cele mai bune supe 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.