Supa Fo Tiao Qiang – Buddha Jumps Over the Wall: O Supă, O Poveste, O Tradiție Fujian. “Buddha Jumps Over the Wall“, cunoscută și sub numele de Fo Tiao Qiang, este mai mult decât un simplu fel de mâncare; este o capodoperă culinară, un simbol al rafinamentului gastronomic chinezesc. Originar din provincia Fujian, acest preparat […]
Supa de rosii cu morcovi si ardei gras
PrinteazaSupa de rosii cu morcovi si ardei gras din: rosii, morcovi, ardei grasi, boia de ardei iute, patrunjel, smantana, sare.
- 1 kg roșii
- 2 morcovi
- 2 ardei grași
- boia de ardei iute
- pătrunjel proaspăt
- smântână
- sare
Mod de preparare:
Se opăresc roșiile în apă clocotită. Se decojesc, se scoate cotorul și se pasează în blender.
Se pun la fiert într-un litru de apă morcovii rași pe răzătoarea mică și ardeii tocați mărunt.
Când sunt aproape fierte se adaugă piureul de roșii. Se mai fierb câteva minute, se presară sare și boia de ardei iute și se oprește focul.
Se servește fierbinte, garnisit cu smântână și pătrunjel.
Supa de rosii cu morcovi si ardei gras
Pofta buna!
poate iti place si:
Supă de Aripioare de Rechin cu Ghimbir și Lemongrass
Supă de Aripioare de Rechin cu Ghimbir și Lemongrass din: aripioare de rechin, ulei de masline, ceapa, usturoi, ghimbir, lemongrass, supa de pui, smantana, sare, piper, coriandru. Supa de aripioare de rechin este un preparat tradițional asiatic apreciat pentru textura sa bogată și gustul delicat. Această rețetă reinterpretată oferă o versiune modernă a supei, infuzând […]
Pofta buna!