Supa de rosii cu orez si verdeata

Printeaza

Supa de rosii cu orez si verdeata din: rosii, ceapa, ardei, cartofi, radacina de patrunjel, telina, sare, dovlecel, unt, orez, verdeata.

Ingrediente:

  • 1 kg rosii
  • 2 cepe
  • 2 ardei mari
  • 2 cartofi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina mijlocie
  • sare
  • 1 dovlecel
  • 1 lingura cu unt
  • 2 linguri cu orez
  • verdeata

 

Mod de preparare:

Curăţaţi legumele, le separaţi: ardeii, cartofii, ţelina, rădăcina de pătrunjel şi dovlecelul le spălaţi, le tăiaţi felii, le puneţi la fiert în 2 1 de apă caldă.

Fierbeţi acoperit 30 min, apoi lg scoateţi, le treceţi prin sită sau le mixaţi, le puneţi în supă si adăugaţi roşiile taiate cuburi mici.

Fierbeţi 15 min, săraţi, puneţi orezul fiert separat, verdeaţă tocată şi unt (opţional).

Stingeţi focul, serviţi supa caldă, cu crutoane de pâine uscată.

 

Supa de rosii cu orez si verdeata

Supa_de_rosii_cu_orez_si_verdeata

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.