Supa de rosii cu zarzavat si conopida

Printeaza

Supa de rosii cu zarzavat si conopida din: morcov, ceapa, telina, patrunjel, pastarnac, pasta de rosii, conopida, ulei, taitei, sare.

Ingrediente:Supa_de_rosii_cu_zarzavat_si_conopida

  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 bucăţică de ţelină
  • 1 pătrunjel sau 1 păstârnac
  • 4-5 linguri pastă de roşii
  • 1 bucată de conopidă
  • puţin ulei
  • 1 mână bună de tăiţei
  • sare

 

Mod de preparare:

Morcovul, ţelina, pătrunjelul, le cureţi şi le dai pe ră-zătoarea cu ochiuri mici. Ceapa o tai solzişori, iar conopida o desfaci în bucheţele mai mici. Toate le pui într-o cratiţă cu puţin ulei, adaugi apă, pui un capac pe cratiţă şi le laşi pe foc până zarzavatul este fiert.

Din când în când mai adaugi câte puţină apă, dacă e nevoie. Când zarzavatul e fiert, pui 4-5 linguri pastă de roşii, o amesteci cu zarzavatul, adaugi 2 litri de apă şi laşi să dea în clocot. Pui o mână de tăiţei în supă şi îi laşi să fiarbă. Dacă ai, poţi presăra deasupra supei puţin leuştean sau pătrunjel verde.

 

Supa de rosii cu zarzavat si conopida

Supa_de_rosii_cu_zarzavat_si_conopida

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.