Supa de sparanghel cu smantana

Printeaza

Supa de sparanghel cu smantana din: sparanghel, făină, unt, smântână, ou, sare, zahăr.

 

Ingrediente:

  • 400 g sparanghel
  • 30 g făină
  • 30 g unt
  • 100 g smântână
  • 1 gălbenuş de ou
  • sare
  • un praf de zahăr

Mod de preparare:

Supa de sparanghel cu smantana: Sparanghelul se curăţă şi se taie bucăţi cu lungimea de 3 cm. Se fierbe până se înmoaie în apă fierbinte uşor îndulcită şi sărată.

Din unt şi făină se prepară un rântaş de culoare deschisă, se drege supa şi se mai fierbe câteva minute.

La servire se adaugă smântână amestecată cu gălbenuş de ou. (Supa va fi mai consistentă dacă se stinge cu supă de oase sau de.măruntaie de pui.)

 

Pofta buna!

 

 

 

Păstrăv la Folie cu Legume și Ierburi Aromate

Păstrăv la Folie cu Legume și Ierburi Aromate din: file de pastrav, morcov, dovlecel, ceapa rosie, rozmarin, foi de dafin, lamaie, sare, piper, ulei de masline extravirgin, frunze de patrunjel. Este o rețetă de pește simplă, dar sofisticată, care păstrează aromele naturale ale ingredientelor într-un pachet de folie. Legumele proaspete și ierburile aromate completează savoarea […]

Coaste de Porc la Cuptor cu Glazură de Miere și Scorțișoară

Coaste de Porc la Cuptor cu Glazură de Miere și Scorțișoară din: coaste de porc, miere, ulei de masline, scortisoara, usturoi, sare, piper, frunze de busuioc. Vă invităm să descoperiți o rețetă îmbietoare și plină de arome pentru coaste de porc, în care dulceața mierii și parfumul scorțișoarei se împletesc pentru a crea un preparat […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.