Supa de vita cu ardei si rosii
PrinteazaSupa de vita cu ardei si rosii din: rasol de vită, zarzavat pentru supă, ulei, ardei, roşii, varză albă, cartofi, smântână, sare, piper boabe.
- 500 g rasol de vită
- 1 legătură de zarzavat pentru supă
- 2 linguri de ulei
- 2 ardei
- 2 roşii
- 1 varză mică albă
- 500 g cartofi
- smântână
- sare
- piper boabe
Mod de preparare:
Zarzavatul tăiat fideluţe se prăjeşte în ulei fierbinte, se stinge cu 1 litru de apă şi se adaugă carnea tăiată în bucăţi mai mari, roşiile şi ardeii, se sărează, se piperează şi se fierbe sub capac aproximativ 1 oră.
Se adaugă varza tăiată fideluţe şi se lasă să fiarbă în continuare, până când carnea este aproape moale, şi se adaugă cartofii tăiaţi cuburi.
Se mai fierbe totul până când se înmoaie toate ingredientele şi se serveşte cu smântână.
Pofta buna!