Quiche cu Brânză Feta și Spanac din: spanac, branza feta, oua, smantana, usturoi, ceapa, ulei de masline, sare, piper, oregano. Quiche-ul cu brânză Feta și spanac este o adevărată delicatesă, perfectă pentru micul dejun sau o cină ușoară. Combinând aromele bogate ale brânzei Feta cu prospețimea spanacului, acest preparat este o explozie de gust și […]
Supa de vita cu taitei
PrinteazaSupa de vita cu taitei din: supa de vita, faina, ou, sare.
Ingrediente:
- 2 l supă (preparată din carne de vită, strecurată)
- Pentru tăiţei:
- 300 g făină
- 2 ouă
- 1 gălbenuş
- sare
- apă
Mod de lucru:
Supa de vita cu taitei: Puneţi supa la fiert şi, când începe să clocotească, adăugaţi tăieţeii.
După 20 de minute de clocote mici, puneţi în supă pătrunjel tocat. Dacă vreţi ca supa să rămână limpede, fierbeţi tăieţeii separat în apă.
Strecuraţi-i, spălaţi-i cu apă fierbinte şi puneţi-i să mai fiarbă pe foc domol 5-6 minute.
Pofta buna!
Midii cu Sos de Ghimbir și Lemongrass
Midii cu Sos de Ghimbir și Lemongrass din: midii, lemongrass, ghimbir, usturoi, ardei iute, lapte de cocos, sos de peste, zahar brun, coriandru, ulei vegetal, sare, piper. Explorați profunzimile bucătăriei asiatice cu această rețete, o combinație perfectă de arome exotice care vă va teleporta direct în inima Asiei. Acest deliciu culinar nu doar că impresionează […]
Ciabatta de Secară cu Măsline Negre
Ciabatta de Secară cu Măsline Negre din: faina de secara, faina alba de grau, drojdie, sare, apa, masline, ulei de masline. Această pâine este o alegere excelentă pentru iubitorii de delicatese mediteraneene, fiind perfectă atât pentru sandvișuri cât și pentru a servi ca bază pentru bruschete. Reteta Ciabatta de Secară cu Măsline Negre Ingrediente: 500g […]