Salată de Paste cu Pesto și Pecorino din: paste, sos pesto, rosii cherry, ardei gras, branza pecorino romano, sare, piper, busuioc. Combinând textura perfectă a pastelor al dente cu aroma intensă a sosului pesto, dulceața roșiilor cherry, crocanța ardeiului gras și finețea brânzei Pecorino Romano, această salată reprezintă esența bucătăriei italiene într-un mod lejer și […]
Supa de vita cu zarzavat
PrinteazaSupa de vita cu zarzavat din: carne de vită, zarzavat, ceapă, sare, găluşte, oua(opţional).
Ingrediente:
- 500 g carne de vită
- 1 legătură de zarzavat
- ceapă
- sare
- găluşte
- 4 gălbenuşuri (opţional)
Mod de preparare:
Supa de vita cu zarzavat: macină carnea împreună cu zarzavatul şi se pune la fiert în 1,5 litri de apă, împreună cu condimentele.
fierbe la foc mic, apoi 1 oră sub capac, după care se toarnă deasupra 100 ml apă rece. lasă să stea 10 minute, apoi se strecoară printr-o strecurătoare deasă.
Se serveşte cu găluşte sau cu tăiţei. Se poate servi în căni, punând la fiecare porţie câte un gălbenuş, peste care se toarnă zeama.
Din zarzavatul şi carnea rămasă se poate prepara un pateu.
Pofta buna!
Cheeseburger cu Bacon și Ou Ochi de Țară
Cheeseburger cu Bacon și Ou Ochi de Țară din: chifle, carne de vita, branza cheddar, bacon, ou ochi, frunze de salata verde, rosie, sare, piper, ulei. Elevați experiența clasicului cheeseburger la un nou nivel de deliciu cu Cheeseburger cu Bacon și Ou Ochi. Această rețetă îmbină savoarea intensă a baconului crocant cu dulceața brânzei cheddar […]