Supa de zarzavat amestecat

Printeaza

Supa de zarzavat amestecat din: morcovi, patrunjel, ceapa, pastarnac, telina, cartofi, fasole, mazare, untdelemn, sare.

 

Ingrediente:

  • 2 morcovi
  • 2 pătrunjei
  • 2 cepe
  • un păstârnac
  • o ţelină
  • 2 cartofi
  • fasole şi mazăre verde
  • 2 linguri untdelemn
  • sare

 

Mod de preparare Supa de zarzavat amestecat:

Legumele, curăţate, spălate şi tăiate în bucăţi, se fierb bine în apă rece cu sare.

Apoi se pasează şi se subţiază cu supa obţinută prin fierberea lor.

Se sărează după gust şi, după încă câteva clocote, se serveşte cu pâine prăjită şi untdelemn.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Eu in supa asta as pune si niste cartofi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.