Supa din carne de gaina cu bureti

Printeaza

Supa din carne de gaina cu bureti

Ingrediente:

  • 1,200 kg carne de găină
  • 400 g bureţi
  • 1 lingură de făină
  • 60 g unt
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de smantană
  • 1 ceapă
  • 2 legături de mărar
  • 2 ouă
  • 1 os de porc
  • 3 l apă

 

Mod de preparare:

Supa din carne de gaina cu bureti: Se pune găina la fiert (poate să fie numai cap, aripi, oase) cu sare şi 1 os de porc şi se strecoară după 40 minute de fiert.

Se sotează, in unt, bureţii cu ceapă tocată, apoi se adaugă făina şi se fierbe cu supa 15 minute.

Se termină cu mărarul tocat, ouăle fierte 8 minute, tocate şi smantană.

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Cea mai buna supa de gaina!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.