Supă Rece de Castraveți cu Leurda: este o alegere perfectă pentru zilele călduroase de vară, oferind o combinație răcoritoare și plină de nutrienți. Castraveții sunt cunoscuți pentru conținutul lor ridicat de apă și proprietățile hidratante, în timp ce leurda adaugă un gust subtil de usturoi și multiple beneficii pentru sănătate. Această supă este nu doar […]
Supa rece de avocado cu lapte de migdale
PrinteazaSupa rece de avocado cu lapte de migdale din: avocado, lapte de migdale, frunze de coriandru, arpagic, ceapa, piper cayenne.
Ingrediente:
- 2 fructe de avocado coapte (coaja maronie)
- o cana de apa din nuca de cocos (puteti folosi lapte de migdale sau apa filtrata)
- sucul de la o limeta (aproximativ 4 linguri)
- jumatate de cana de frunze de coriandru sau patrunjel
- un sfert de cana de arpagic tocat
- o ceapa de apa tocata marunt
- un praf de piper cayenne (optional)
Mod de preparare:
Tăiaţi şi scobiţi fructele de avocado. Păstraţi câteva cubulete pentru garnisire.
Puneţi toate ingredientele într-un blender sau robst de bucătărie şi mixati-le până se transformă în pastă
. Dacă supa e prea groasă, mai adăugaţi apă de cocos până a unge la consistenta dorită.
Supa se poate consuma după ce a stat cel puţin o oră la rece în frigider.
Inainte de a o servi, garnisiţi cu arpagic sau pătrunjel şi cubulete de avocado.
Opţional, pentru un aspect şi mai plăcut, puteti folosi ceapă de apă tocată şi cubulete multicolore de ardei gras.
Supa rece de avocado cu lapte de migdale
Pofta buna!
Gazpacho andaluz – supa rece. Gazpacho este o supă rece, tradițională în bucătăria spaniolă, în special în regiunile Andaluzia și Extremadura. Această supă răcoritoare este cunoscută pentru a fi servită în zilele calde de vară, deoarece ingredientele sale proaspete și naturale o fac foarte revigorantă. Iată câteva aspecte importante despre supa gazpacho: Ingrediente: Ingredientele de […]