Tacos cu carne tocata de vita

Printeaza

Tacos cu carne tocata de vita din: carne de vita, sare, piper, boia, rosii, usturoi, amidon, ulei, ardei gras, porumb, tacos.

Ingrediente:

  • 300 g carne de vita
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita boia iute
  • 2 cepe rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita amidon
  • 4 linguri ulei
  • 1 ardei gras verde
  • 1 coserva mica de porumb
  • 8 tacos (tortillas de porumb, fara gluten)

 

Mod de preparare:

Intr-un castron se frământă carnea cu sare, piper, o ceapă şi usturoiul tocate, condimente, amidon şi 1 lingură de apă. Se lasă să se odihnească 20 min. Se taie în felii ceapa rămasă.

Se curăţă ardeiul gras de cotoare, seminţe şi pieliţele albe. Se lasă să se scurgă boabele de porumb.

Intr-o tigaie se încing 2 linguri de ulei, în care se prăjesc chifteluţele. Se scot şi se lasă să se scurgă de excesul de grăsime pe prosoape de hârtie.

In altă tigaie se încinge restul de ulei, se călesc ceapa şi ardeiul gras, apoi se adaugă porumb, sare şi piper.

Se călesc toate puţin şi se servesc în clătitele tacos, împreună cu chifteluţele calde.

Tacos cu carne tocata de vita

Tacos cu carne tocata de vita

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.