Taitei cu hamsii afumate

Printeaza

 Taitei cu hamsii afumate

Ingrediente:

  • 2-3 caserole cu hamsii afumate
  • o pungă de tăieţei
  • pastă picantă de tomate
  • verdeaţă tocată
  • condimente după gust
  • 1 lingură ulei

 

Mod de preparare:

Taitei cu hamsii afumate: Pui la fiert tăieţeii în apă cu sare şi când sunt gata îi scurgi, îi clăteşti cu apă rece.

Ungi cu ulei un vas termorezistent şi pui un rând de tăieţei fierţi, unul de hamsii, pastă de tomate, puţin condiment şi repeţi stra­turile.

Ultimul rând trebuie să fie de tăieţei, peste care torni pastă de tomate şi presari verdeaţa.

 

Pofta bună!

 

 

 

1 comentariu

  1. O sa fac si eu taitei cu hamsii. Imi plac hamsiile.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.