Tarta cu peste si ciuperci

Printeaza

Tarta cu peste si ciuperci din: mamaliga, unt, oua, sare, ciuperci, peste afumat, piure de rosii, busuioc, piper, condimente pentru peste.

Ingrediente:Tarta cu peste si ciuperci

Pentru aluat:

  • 500 g mămăligă
  • 100 g unt
  • 3 ouă
  • sare

Pentru umplutură:

  • 300 g ciuperci
  • 250 g peşte afumat
  • 300 g piure de roşii
  • busuioc verde
  • piper
  • condimente pentru peşte

 

Mod de preparare:

Mămăliga se amestecă cu untul şi cu ouăle. Se mai adaugă sare şi se obţine un aluat. Se întinde în tava tapetată cu hârtie de copt.

Sosul de roşii se pune într-un vas, se sărează şi se fierbe puţin. Ciupercile se curăţă, se feliază şi se călesc.

Se toarnă peste blatul de mămăligă piureul de roşii, se presară ciupercile şi, la final, se adaugă pestele tăiat fâşii. Se presară condimente pen¬tru peste si se dă la cuptor să se rumenească.

Se serveşte cu busuioc verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.