Tarta cu spanac proaspat

Printeaza

Tarta cu spanac proaspat din: spanac, branza, smantana, oua, unt, sare, piper.

Ingrediente:

  • un aluat foitaj
  • 500 spanac proaspăt
  • 250 g brânză de vaci
  • 150 ml smântână
  • 2 ouă
  • 25 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spanacul bine spălat se taie mărunt şi se pune la călit în unt. Brânza de vaci se amestecă cu smântână si ouăle bătute. Se adaugă spanacul, se amestecă foarte bine şi se potriveşte gustul de sare şi piper.

Se aşază aluatul în forma de copt, se pune umplutura şi se lasă 30 de minute la cuptor.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.