Tarta cu sparanghel si parmezan

Printeaza

Tarta cu sparanghel si parmezan din: sparanghel, parmezan, smantana, sos, nuci de pin, ou, busuioc.

Ingrediente:

  • 500 g sparanghel
  • 75 g parmezan
  • 100 g smântână
  • 3 linguri sos pesto
  • 300 g foitaj
  • 4 linguri nuci de pin
  • 1 ou, batut
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Tarta cu sparanghel si parmezan: Incinge cuptorul la semnul 6/200 C.

Fierbe sparanghelul în apă cu sare 1 min, scurge de lichid şi trece rapid sub jet de apă rece. Lasă deoparte. Răzuieşte jumătate din cantitatea de parmezan şi combină cu smântână şi sosul pesto.

Intinde foitajul şi taie în 6 pătrate egale. Cu cuţitul bine ascuţit, crestează cât sâ marchezi o margine de 1 cm de jurîmprejur.

Unge foile cu amestecul cu pesto şi porţionează sparanghelul, presară nucile de pin şi unge marginile cu ou bătut. Dă la cuptor 15-20 minute.

Presară parmezan şi busuioc.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.