Tarta cu ton, cascaval si spanac
PrinteazaTarta cu ton, cascaval si spanac din: ton, spanac, unt, oua, smantana, cascaval, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 conserve ton întreg
- 300 g spanac de la congelator
- 20 g unt
- 2 ouă
- 50 ml smântână
- 150 g caşcaval
- sare
- piper
Mod de preparare:
Laşi aluatul să se dezgheţe la temperatura camerei. Intre timp, pregăteşti umplutura: căleşti spanacul 3 minute în unt, pui sare şi piper după gust, adaugi tonul din cele două conserve, scurs şi fărâmiţat, ouăle bătute cu smântână şi amesteci.
Intinzi foaia de aluat şi o aşezi în tavă, apoi adaugi compoziţia. Introduci tava în cuptorul preîncălzit la 180°C, pentru 35-40 de minute.
Scoţi tava, presari caşcavalul ras peste compoziţie şi introduci tava în cuptor pentru încă 10 minute.
După ce s-a topit caşcavalul şi aluatul s-a rumenit, scoţi tarta şi o laşi sa se răcească puţin, apoi o tai felii.
Pofta buna!