Tartine cu salata de somon si mustar

Tartine cu salata de somon si mustar din: somon afumat, oua, mustar, lamie, ardei capia, castravete murat, ulei, sare. Ingrediente: 200 g somon afumat 2 gălbenuşuri 1 linguriţă cu muştar 1 lămâie 1 ardei capia 1 castravete murat 1 ceapă 400 ml ulei sare Mod de preparare: Stro­peşte gălbenuşurile cu pu­ţină apă rece. Presară sare, bate […]

Bruschete cu peste sarat

Reteta zilei: Bruschete cu peste sarat si legume

Bruschete cu peste sarat si legume din: peste sarat, praz, mango, castravete, rosii, piper, lamaie, ulei de masline, cimbru, ardei iute, paine cu seminte. Poate te intereseaza si Cum se prepara Bruschette cu branza (video) Ingrediente: 2 cesti peste fiert si sarat, maruntit 2 fire praz (numai parte verde), feliat 1 cană mango, cuburi 1 […]

Reteta zilei: Bruschete cu pasta de masline si smochine

Bruschete cu pasta de masline si smochine din: smochine uscate, masline negre, masline verzi umplute, ulei de masline, rozmarin, otet balsamic, paine prajita, branza de capra. Poate te intereseaza si Bruschete cu branza feta Ingrediente: 200gr smochine uscate 1/2 ceașcă măsline negre 1/2 ceașcă măsline verzi, umplute 2-3 linguri ulei de măsline 1 lingurita rozmarin […]

Crostini cu smochine şi somon afumat

Crostini cu legume si busuioc

Crostini cu legume si busuioc din: pâine ciabatta, ulei de măsline, usturoi, sare de mare, ceapa, dovlecel, ardei gras rosu, rosii cherry, piper, busuioc, rozmarin.   Ingrediente:  1 pâine ciabatta veche de-o zi  6 linguri ulei de măsline  2 căţei de usturoi  sare de mare  1 ceapă  150 g dovlecei  1 ardei gras roşu  250 g roşii cherry (roşii şi […]

Bruschete cu usturoi, rosii si busuioc

Bruschete cu rosii, usturoi si busuioc din: baghetă, roşii, usturoi, ulei de măsline, sare, piper, busuioc. Ingrediente: o mini baghetă 3 roşii 2 cătej usturoi 2 linguri ulei de măsline sare piper busuioc     Mod de preparare: Se taie bagheta în felii de un centi­metru care se pun pe o tavă si se dau la cuptor aproximativ 10 […]

Bruschete cu rosii rumenite si frunze de busuioc

Bruschete cu rosii rumenite si frunze de busuioc din: rosii, ulei de masline, fasole verde, feta, paine prajita, frunze de busuioc, otet balsamic. Ingrediente: 150 g rosii, taiate in doua 3 linguri ulei de masline 200 g fasole verde, fiarta 100 g feta 4 felii de paine prajita cateva frunze de busuioc 1 lingura otet […]

Reteta zilei: Bruschete cu branza feta

Bruschete cu branza feta din: bagheta, piersici, otet balsamic, miere, branza feta, ricotta, rucola, busuioc.   Ingrediente: ½ bagheta, felii 2 piersici coapte, fără sâmburi și tăiate în două ½ ceasca otet balsamic 2 linguri de miere ½ ceasca de branza feta 2 linguri brânză ricotta 2 cani de rucola 3 linguri de busuioc, tocat […]

Reteta zilei: Bruschete cu aroma de coriandru

Bruschete cu aroma de coriandru din: usturoi, unt, ulei de masline, coriandru, sare, piper, bagheta. Ingrediente: 3-4 catei usturoi 3-4 linguri unt 5 lingurite ulei de masline 1/2 cana coriandru, tocat sare, dupa gust piper, dupa gust 1 bagheta     Mod de preparare: Feliati bagheta. Zdrobit usturoiul si se amestecă cu celelalte ingrediente, cu […]

Tartine cu branza de vaci

Tartine cu branza de vaci din: covrigei cu susan, branza de vaci, unt, smantana, marar, sare. Ingrediente: 1 pachet de covrigei cu susan 100 g branza de vaci 1 lingura unt 1 lingura smantana 1/2 legatura marar sare   Mod de preparare: Freci branza cu untul, smantana si un praf de sare. Dupa aceea adaugi […]

Reteta zilei: Bruschete cu dovlecei si rosii

Bruschete cu dovlecei si rosii din: rosii, ceapa rosie, rozmarin, usturoi, ulei de masline, sare, piper, dovlecei, paine.   Ingrediente: 2 cutii rosii, intregi 1/2 ceapa rosie, felii subtiri 4-5 crengute de rozmarin 6 catei de usturoi, tocat 3 linguri ulei de masline sare si piper, dupa gust 3 dovlecei, taiati fasii lungi paine feliata […]

Tartine cu file de somon

Tartine cu somon si ceapa verde

Tartine cu somon si ceapa verde din: branza proaspata, smantana, somon afumat, suc de lamaie, ceapa verde, sare, piper, marar, avocado. Ingrediente: 250 g branza proaspata 200 g smantana 125 g somon afumat (felii) sucul de la 1 lamaie 2 cepe verzi sare piper 2 fire marar 1/2 avocado   Mod de preparare: Se amesteca […]

Tartine cu ridichi si verdeturi

Tartine cu ridichi si verdeturi din: branza de vaci, zahar, smantana dulce, sare, piper, ceapa, patrunjel, rondele de ceapa verde, ridichi, gulie, frunze de salata.   Ingrediente: 250 g branza de vaci 1 praf zahar 3 linguri smantana dulce sare piper 1 ceapa 3 linguri patrunjel tocat 3 linguri rondele de ceapa verde 1 legatura […]

Bruschete cu menta si mazare

Bruschete cu menta si mazare din: mazare, unt, branza de vaci, ceapa, usturoi, marar, frunze de menta, sare, piper. Ingrediente: 400 g mazare 2 linguri unt 200 g branza de vaci 1 ceapa 2 catei de usturoi 1 legatura marar frunze de menta sare piper   Mod de preparare: Fierbeţi mazărea în apă cu sare. […]

Reteta zilei: Bruschete cu branza de capra si rosii

Bruschete cu branza de capra si rosii din: franzela, rosii, verdeata, usturoi, ulei de masline, branza de capra.     Ingrediente: 1 franzela, taiata felii rosii, tocate verdeata 1-2 catei usturoi ulei de masline branza de capra     Mod de preparare: Amestecati bine rosiile cu verdeata si usturoi tocat impreuna cu un strop de […]

Bruschete cu branza de capra si rosii

Bruschete cu branza de capra si rosii din: bagheta, branza de capra, rosii, ulei de masline, frunze de busuioc, cascaval. Ingrediente: 1 bagheta 300 g branza de capra 4-5 rosii 2 linguri cu ulei de masline 10-12 frunze de busuioc 200 g cascaval   Mod de preparare: Taiati bagheta felii subtiri si puneti pe plita […]

Reteta bruschete cu rosii

Bruschete cu busuioc si rosii

Bruschete cu busuioc si rosii din: bagheta, usturoi, rosii, ulei de masline, busuioc, sare, piper. Ingrediente: o bagheta 2 catei de usturoi 3 rosii potrivite 2 linguri ulei de masline busuioc sare piper   Mod de preparare: Tăiaţi bagheta în felii de aproximativ un centimetru pe care fie le introduceţi la cuptor pentru 2-3 minute, […]

Tartine cu unt si marmelada

Tartine cu unt si marmelada din: paine, unt, marmelada. Ingrediente: 2 felii de paine veche de 1 zi 1/2 lingurita cu unt 2 linguri cu marmelada   Mod de preparare: Tartine cu unt si marmelada: Se incalzeste painea pe plita, se unge cu unt. Se intinde un strat gros de marmelada deasupra si se serveste. […]

Bruschete cu rosii si busuioc

Bruschete cu rosii si busuioc din: paine, rosii, ulei de masline, usturoi, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 1 paine feliata 4 rosii 4-5 linguri ulei de masline 5 catei de usturoi busuioc sare piper   Mod de preparare: Tai roşiile cubuleţe şi le laşi la scurs. Prăjeşti feliile de pâine şi le ungi cu ulei de […]

Tartine cu unt si friptura rece

Tartine cu unt si friptura rece din: friptura rece, unt, sare, paine, legume. Ingrediente: 1 felie de friptura rece de pui, de vita sau de porc 1 lingurita cu unt sare 2 felii de paine legume de sezon   Mod de preparare: Tartine cu unt si friptura rece: Se taie painea felii, se incalzeste in […]

Tartine cu unt si cascaval ras

Tartine cu unt si cascaval ras din: franzela, unt, cascaval, branza telemea.   Ingrediente: 2 felii de franzela 1 lingurita cu unt 1 felie de cascaval sau branza telemea           Mod de preparare: Se taie felii de franzela groase de 1 cm. Se pun pe plita calda sau in prajitor. Se […]

Tartine cu pasta de branza

Tartine cu pasta de branza din: paine, corn, branza dulce, cascaval, unt, ceapa alba, castravete.   Ingrediente: 2 felii de paine 1 corn sau 1/2 bagheta 3 linguri cu branza dulce 1 lingura cu cascaval sau telemea rasa 1 lingura cu unt 1/4 ceapa alba sau 4 fire de ceapa verde castravete verde sau miez […]

Reteta zilei: Bruschete cu bacon si branza de capra

Bruschete cu bacon si branza de capra din: paine, unt, bacon, praz, branza de capra.     Ingrediente: 8 felii de paine Unt 6 felii subtiri de bacon, taiate bucati 2 fire de praz, tocat 120gr branza de capra       Mod de preparare: Intr-o tigaie, se topeste unt si se adauga painea si […]

Crispy toast cu mozzarella si rosii cherry

Crispy toast cu mozzarella si rosii cherry din: paine, bocconccini, rosii cherry, rosii uscate la soare, anghinare murata, apio. Ingrediente: 3 felii de paine toast, fara coaja 10 boconccini 10 rosii cherry rosii uscate la soare anghinare murata apio taiat felii mici   Mod de preparare: Feliile de paine se taie in sferturi si se […]

Bruschete delicioase cu salata si parmezan

Bruschete delicioase cu salata si parmezan din: paine neagra, usturoi, rosii, busuioc, ceapa, ardei gras, ulei de masline, otet cu ierburi aromatice, sare, parmezan. Ingrediente: 1 paine neagra 5 catei de usturoi 3 rosii 1 legatura busuioc 1 ceapa 1 ardei gras ulei de masline otet cu ierburi aromatice sare parmezan   Mod de preparare: […]

Tartine cu pasta de ton (sau sardele)

Tartine cu pasta de ton (sau sardele) din: ton, sardele, margarina, paine, marar, masline, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 1 cutie ton (sau sardele) 100 g margarina cateva felii de paine marar 3-4 masline 1 lamaie sare piper Mod de preparare: Freci margarina cu tonul (maruntit), adaugi putina sare si piper si amesteci bine. Feliile de […]

Tartine cu sunca si smantana

Tartine cu sunca si smantana din: unt, smantana, sare, piper, sunca, boia dulce. Ingrediente: 6 linguri unt 1 cana smantana sare piper 200 g sunca boia dulce   Mod de preparare: Se bate untul şi se înglobează smântână, sare, piper, boia şi şunca dată prin maşina de tocat; se amestecă bine şi se aşază pe […]

Bruschete cu sunca si ou

Bruschete cu sunca si ou din: oua, maioneza, usturoi verde, mustar dulce, sunca, ardei gras, franzela, salata verde, sare, patrunjel verde. Ingrediente: 8 ouă 4 linguri maioneză 2-3 fire usturoi verde 2 lingurite muştar dulce 12 felii şuncă 1 ardei gras roşu 12 felii franzelă proaspătă 1 salată verde sare pătrunjel verde   Mod de preparare: Ouăle se fierb 10 minute în apă […]

Bruschete cu cimbru si branza

Bruschete cu cimbru si branza din: paine, rosii, unt, usutroi, cimbru, branza, sare, marar, ulei, patrunjel. Ingrediente: 1 pâine 6 roșii 50 g unt 1 căpățână usturoi  cimbru 150 g brânză  sare  mărar 2-3 linguri ulei  pătrunjel   Mod de preparare: Se curăţă usturoiul, se spală şi se pisează. Se amestecă cu untul moale, cu sare şi cimbru uscat. Se feliază […]

Bruschete cu ton si rosii

Bruschete cu ton

Bruschete cu ton din: ton in ulei, paine toast, ou, capere, usturoi, ardei iute, patrunjel, ulei de masline. Ingrediente: 2 conserve ton in ulei 8 felii de paine toast 1 ou 1 lingura cu capere 1 catel de usturoi 1 ardei iute 1/2 legatura de patrunjel 2 lingurite cu ulei de masline patrunjel   Mod […]

Sandwich in paine taraneasca

Sandvici in paine taraneasca din: paine taraneasca, crema de branza, cascaval, usturoi, oua, ardei, frunze de salata, sunca de york si ulei de masline. Ingrediente: o paine taraneascade 800 g 150 g crema de branza 200 g cascaval 4 catei de usturoi 2-3 oua 300 g ardei rosu copt 8-10 g frunze de salata 250 g […]

Reteta zilei: Bruschete cu sos si branza de capra

Bruschete cu sos si branza de capra din: rosii uscate in ulei, ulei de masline, ceapa, usturoi, zahar, otet, apa, supa de pui, cimbru, sare, piper, bagheta, branza de capra.   pentru sos: 1 borcan rosii uscate in ulei, scurse și tocate 1 lingura ulei de masline 1/2 ceapa, taiata felii subțiri 1 catel de […]

Bruschete cu crema de branza si capsuni

Reteta zilei: Bruschete cu branza de capra si capsuni

Bruschete cu branza de capra si capsuni din: capsuni, otet balsamic, ulei de masline, busuioc, branza de capra, bagheta.     Ingrediente: 2 cesti capsuni feliate 1 lingura otet balsamic 1 lingura ulei de masline 2 linguri de busuioc proaspat,tocat 60 gr branza de capra 1 bagheta, feliata   Mod de preparare: Intr-un castron mic […]