Bruschete caracatita

Bruschete caracatita

O reteta simpla de bruschete caracatita din: caracatita afumata, busuioc, menta, suc de lamaie, ulei de masline, paine neagra si sare. Ingrediente: 200g caracatita afumata din conserva busuioc proaspat menta proaspata suc de lamaie ulei de masline paine neagra sare     Cum se prepara: Taiem caracatita rondele de 2-3 cm. Incingem 3-4 linguri ulei […]

Cum se prepara Bruschette din focaccia cu ton

Cum se prepara Bruschette din focaccia cu ton

Cum se prepara Bruschette din focaccia cu ton – un aperitiv delicios și rafinat, ideal pentru orice ocazie, de la mese festive la gustări rapide. Combinația dintre pâinea focaccia crocantă și aroma intensă a tonului, îmbogățită cu diverse ingrediente proaspete, face din această rețetă un adevărat deliciu. Este ușor de preparat și aduce un strop […]

Tartine de mămăligă

Tartine de mămăligă din: apa, malai, morcovi baby, usturoi, stafide, slata rucola, vin alb demidulce, sos de soia, pudra de curry, sare, piper si ulei de masline. Ingrediente: un litru apă 230 g mălai 400 g morcovi baby o căpăţână de usturoi 50 g stafide 100 g salată rucola 500 ml vin alb demidulce o […]

Tartina cu usturoi

Tartine cu usturoi si faina, drojdie, sare, zahar, branza de vaci, telemea, oua, mozzarella, porumb, pasta de rosii uscate, salata verde, sare, piper si busuioc. Ingrediente: 500 g făină 20 g drojdie sare zahăr ulei 150 ml apă 150 g brânză de vaci 100 g telemea două ouă 4 căţei de usturoi 300 g mozzarella […]

Ciuperci pe friganele cu marar

Ciuperci pe friganele cu marar

Ciuperci pe friganele cu marar din: ciuperci, ou, marar, unt, sare, friganele.   Ingrediente: 400 g ciuperci 1 ou 1 lingurita marar 1 lingura unt sare friganele din 4 felii de franzela   Mod de preparare: Se curata ciupercile, se spala si se taie marunt. Se pune untul sa se incinga intr-o cratita si se […]

Tartine

Tartine cu salam si sos

Tartine cu salam si sos din: ciuperci, salam, dovlecel, ardei capia, paine, faina, mustar, apa, lamaie, patrunjel, sare, piper, ulei de masline.   Ingrediente: 300 g ciuperci 300 g salam un dovlecel doi ardei capia un pachet pâine feliată două linguri de făină o lingură de muştar 200 ml apă o lămâie pătrunjel sare piper […]

Tartine delicioase cu pasta de sardele

Tartine cu pastă de sardele

Tartine cu pastă de sardele Ingrediente: paine pastă de sardele măsline     Mod de preparare: Tartine cu pastă de sardele: Se unge felia de paine cu pastă de sardele, iar la mijloc sc decorează cu o jumătate de măslină tăiată in stea. Se taie măslina de-a curmezişul în două jumătăţi şi se scoate sîmburele. […]

Tartine cu piept de curcan

Tartine cu piept de curcan – Aceste tartine sunt pline de proteine, vitamine și fibre, având un gust delicios și o textură crocantă datorită pâinii prăjite. Pieptul de curcan este o carne slabă, bogată în proteine și cu puține calorii, ceea ce o face o opțiune excelentă într-o dietă echilibrată. De asemenea, combinația cu legume […]

Tartine cu carne tocata si ciuperci

Tartine cu carne si ciuperci

Tartine cu carne si ciuperci din: carne de porc, ciuperci, ceapa, usturoi, patrunjel, unt, ou, sare, faina, masline, rosii, cascaval.   Ingrediente: Pentru compozitie: 500 g carne porc tocata 200 g ciuperci taiate felii subtiri 1/2 ceapa tocata marunt 1 catel usturoi pisat 1 lingura patrunjel sau marar sare piper Pentru aluat: 1 cana apa […]