Tiramisu cu visine si cacao

Printeaza

Tiramisu cu visine si cacao din: mascarpone, zahar, zahar vanilinat, visinata, visine, piscoturi, cacao si visine.

Ingrediente:

  • 500 g mascarpone
  • 2 linguri zahar
  • 3 plicuri zahar vanilinat
  • 1 lingura visinata
  • 250 g visine
  • 16 piscoturi
  • 2 linguri cacao
  • visine cu codite pentru ornat

 

Mod de preparare:

Se bat cu mixerul mascarpone, zaharul, zahar vanilinat si visinata. Se spala visinele, se scurg si se golesc de samburi.

In 4 pahare inalte de desert se asaza cate 1 piscot; paharele se umplut cu straturi alternative de visine si de crema; deasupra trebuie sa se afle un strat de crema.

Se acopera cu folie paharele cu tiramisu si se lasa sa stea la congelator 12 ore. Cu putin timp inainte de momentul servirii se scot din concelator si se pudreaza cu cacao.

Se orneaza cu visine.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.