Tocana de mistret

Printeaza

Tocana de mistret din: carne de mistret, ardei, ceapa, boia, dafin, vin, piper, sare, ulei.

Ingrediente:

  • 1 kg carne de mistreţ
  • 2-3 buc. de ardei gras
  • 4 cepe
  • 1 linguriţă de boia dulce
  • 3 frunze de dafin
  • 1 pahar de vin
  • piper
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Tocana de mistret: Carnea de mistreţ, scoasă de la marinat, se taie cuburi.

Ceapa se taie peştişori, iar ardeii se taie mărunt. într-o cratiţă, se pune ceapa la călit, cu puţin ulei, până devine sticloasă.

Se adaugă ardeiul gras, carnea cubuleţe, apoi boiaua dulce de ardei, frunzele de dafin, piper boabe şi sare după gust.

Se fierbe acoperit, la foc moderat, până se frăgezeşte carnea. La sfârşit, se adaugă vinul şi se mai fierbe puţin.

Se serveşte cu cartofi fierţi, tăiaţi cubuleţe.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.