Tocana de vita cu vin rosu

Printeaza

Tocana de vita cu vin rosu din: carne de vită, ceapa, usturoi, morcovi, faina, pasta de rosii, vin rosu, supa ulei, sare, piper, ceapa verde.

Tocana_de_vita_cu_vin_rosu

Ingrediente:

  • 800 g carne de vită
  • 2 cepe
  • 5 căţei usturoi
  • 3 morcovi
  • 2 linguri făină
  • 5 linguri pastă de roşii
  • 500 ml vin roşu
  • 1 l supă
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 2-3 fire ceapă verde

 

 

Mod de preparare:

Carnea de vită tăiată cuburi si presărată cu sare şi piper se rumeneşte pe toate părţile în cratiţa de fiert în care s-a încins în prealabil uleiul.

Se scoate şi se pun ceapa mărunt tăiată şi usturoiul. Se lasă să se înmoaie, se adaugă făina si pasta de roşii, se amestecă şi apoi se pune din nou carnea.

Se toarnă vinul si supa şi se dă cratiţa la cuptor pentru două ore.

Se adaugă morcovii şi se mai lasă la cuptor 30 de minute. Se serveşte cu ceapă verde tăiată mărunt.

Tocana de vita cu vin rosu

Tocana_de_vita_cu_vin_rosu

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.