Tocana de vitel cu ardei capia

Printeaza

Tocana de vitel cu ardei capia din: ceafa de vitel, frunze de telina, ardei capia, ceapa, patrunjel, pastarnac, usturoi, patrunjel, boia dulce, foi de dafin, bulion si sare.

 Ingrediente:

  • 4 bucati ceafa de vitel
  • frunze de telina
  • 2 ardei capia
  • 1 ardei galben
  • 3 cepe
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel
  • boia dulce
  • foi de dafin
  • bulion
  • sare

 

Mod de preparare:

Tocana de vitel cu ardei capia: Se taie carnea bucatele, la fel si legumele.

Intr-o cratita potrivita se pun dedesubt legumele tocate, frunzele de telina,patrunjelul, iar deasupra se adauga carnea. Usturoiul si foile de dafin se pun printre carne si legume.

Bulionul se amesteca cu apa calduta si boia dulce. Se adauga peste carne, se sareaza dupa gust. Carnea trebuie sa fie acoperia cu apa calduta. Se pune capacul peste cratita si se lasa la foc mic timp de 3 ore.

Se ia apoi capacul si se mai lasa inca o ora la fiert.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.