Tocana haiduceasca cu vita

Printeaza

Tocana haiduceasca cu vita din: pulpa de vita, ceapa, rosii, ardei, suc de rosii, usturoi, ardei, vin, dafin, boia, sare, piper, verdeata.

Ingrediente:Tocana_haiduceasca_cu_vita

  • 500 g pulpă de vită
  • 3-4 cepe
  • 2-3 roşii
  • 1 ardei
  • 100 ml suc de roşii
  • 5 căţei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 1 pahar cu vin roşu
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri boia iute
  • sare
  • piper
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o toci şi o căleşti împreună cu carnea de vită tăiată cubuleţe. Adaugi sare şi apă caldă şi laşi să se înăbuşe puţin. Pui şi roşiile, ardeiul, piperul, sarea, foile de dafin, vinul, boiaua şi verdeaţa.

Mai laşi 2 minute pe foc, să se înăbuşe bine toate ingredientele. Când e gata, serveşti tocana fierbinte, cu mămăliguţă caldă, alături de un pahar cu vin roşu.

Tocana haiduceasca cu vita

Tocana_haiduceasca_cu_vita

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.