Tocanita cu aripi de pui

Printeaza

Tocanita cu aripi de pui din: aripi de pui, praz, cartofi, ardei, rosii, fasole, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita cu aripi de pui 

  • 1 fir de praz
  • 1 kg aripi de pui
  • 2 ardei graşi
  • 3 cartofi
  • 200 g roşii
  • 1 cutie fasole
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se căleşte 1 fir de praz tăiat rondele. Se adaugă aripile de pui, se presară sare şi piper. Apoi se adaugă 500 ml supă de legume, 2 ardei graşi şi 3 cartofi tăiaţi felii mai groase.

Se lasă să dea în câteva clocote, se adaugă rosiile si fasolea. Se potriveşte de sare şi de piper şi se lasă la cuptor să scadă. Se presară pătrunjel verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.