Tocanita cu carnati de porc si ardei

Printeaza

Tocanita cu carnati de porc si ardei din: ardei grasi, carnati de porc, ceapa, rosii, usturoi, salvie, sos de rosii, bulion de rosii, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Tocanita_cu_carnati_de_porc_si_ardei

  • 3 ardei rgasi rosii, curatati si taiati felii
  • 400 g carnati de porc
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 400 g rosii, curatate de coaja si de seminte
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura salvie proaspat tocata
  • 1 lingura sos de rosii
  • 2 linguri bulion de rosii cu ardei
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Incingi uleiul într-o tigaie şi prăjeşti cârnaţii 5 minute, până s-au rume­nit. Scoţi apoi cârnaţii din tigaie şi îi pui deoparte. Căleşti ceapa 3-4 minute, până s-a înmuiat.

Adaugi usturoiul şi ardeiul şi căleşti 3-4 minute. Adaugi 3/4 din salvie şi toate in­gredientele care au rămas.

Aduci în punctul de fierbere, reduci focul şi fierbi mocnit, fără capac, timp de 20 de minute. Tai cârnaţii în fe­lii. Adaugi sosul de roşii şi fierbi încă 10 minute.

Presari restul de salvie. Serveşti tocana fierbinte, cu pâine de casă alături.

Poţi înlocui salvia cu pătrunjel ver­de sau cu altă verdeaţă, care îţi place.

Tocanita cu carnati de porc si ardei

Tocanita_cu_carnati_de_porc_si_ardei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.