Tocăniță de Fazan Aromată din: fazan, ceapa, morcovi, telina, vin rosu, bulion de pui, usturoi, ulei de masline, foi de dafin, cimbru, sare, piper. Tocănița de fazan este un preparat tradițional și rafinat, care combină savoarea cărnii de fazan cu aroma de pădure și legume proaspete. Această rețetă vă va ghida prin procesul de pregătire, […]
Tocanita cu fasole boabe – Reteta usor de preparat
PrinteazaTocanita cu fasole boabe din: piept de pui, fasole, telina, ceapa, usturoi, pasta de rosii, morcov, ardei, ulei, sare, piper, ardei, verdeata.
- 1 piept de pui fiert/la cuptor
- 1 cutie de fasole boabe (400 g)
- 1 fir de ţelină apio
- 1 ceapă mică
- 2 căţei de usturoi
- 1 lingură de pastă roşii
- 1 morcov
- 1/2 ardei gras
- 2 linguri de ulei
- sare
- piper
- ardei iute
- verdeaţă (decor)
Mod de preparare:
Căleşte ceapa cu usturoiul. Adaugă ţelina tăiate rondele, morcovul felii şi ardeiul gras cubuleţe.
După ce se înmoaie, adaugă bucăţile de carne şi potriveşte de sare şi piper.
Pune fasolea scursă şi pasta de tomate subţiată cu puţină apă. Lasă-le să dea câteva clocote la foc moderat.
La servire, presară verdeaţă şi rondele de ardei iute.
Tocanita cu fasole boabe
Tocăniță de Fazan Aromată
Tocăniță de cartofi cu carne – Rețetă tradițională și savuroasă
Tocăniță de cartofi cu carne – Rețetă tradițională și savuroasă din: cartofi, carne de porc sau vita, ceapa, usturoi, ulei de floarea soarelui, boia de ardei dulce si iute, cimbru, oregano, rosii in bulion, sare, piper, apa. Ingrediente: 4 cartofi mari, tăiați cuburi 300g carne de porc sau vită, tăiată bucăți 1 ceapă mare, tocată […]
Pofta buna!