Tocăniță de praz cu piept de pui din: praz, piept de pui, usturoi, ceapa, ardei, rosie, ulei de masline, supa de pui, sare, piper, oregano. Ingrediente: 2 fire de praz mari, curățate și tăiate în rondele subțiri 2 bucati de piept de pui mari, tăiate în cuburi 2 căței de usturoi, tocați mărunt 1 […]
Tocanita cu ficat – usor de preparat
PrinteazaTocanita cu ficat din: ficat de pui, ardei grasi, cartofi, ceapa, concentrat de pui, suc de rosii, ulei, sare, piper.
- o tavita ficat de pui
- 2 ardei grasi de culouri diferite
- 4 cartofi
- o ceapa mare
- un cub concentrat de pui
- 100 ml suc de rosii
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
In ulei încins, se pun la călit ceapa tăiată peştişori şi ardeii tăiaţi cuburi.
Se lasă să se înmoaie şi apoi se adaugă cartofii tăiaţi cuburi foarte mici.
După ce şi cartofii s-au înmuiat puţin, se adaugă ficatul spălat şi curăţat de pieliţe. Se lasă pe foc cât să-şi schimbe culoarea.
Concentratul se dizolvă în sucul de roşii şi puţină apă şi se toarnă peste ficat şi legume.
Se lasă la fiert 20 de minute. Când cartofii sunt fierţi, tocăniţa este gata. Se serveşte cu verdeaţă şi ardei iute.
Tocanita cu ficat
Pofta buna!
poate iti place si:
Tocanita cu carne de oaie
Tocanita cu carne de oaie din: carne de oaie, ceapa, rosii, pasta de ghimbir cu usturoi, chimion, coriandru, chili, turmeric, sare, frunza de dafin, ulei, scortisoara, cardamom Carnea de oaie se poate gati in multe feluri, iar gatita cu condimente din India cu siguranta va avea un gust deosebit. timp de preparare 35 minute, timp […]
Pofta buna!