Tocanita de bureti

Printeaza

Tocanita de bureti din: bureti, ceapa, usturoi verde, ulei, marar, patrunjel, sare, piper, boia dulce.

Ingrediente:Tocanita de bureti

  • 500 g bureţi proaspeţi
  • 1-2 cepe potrivite
  • 3-4 fire de usturoi verde
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 legătură de mărar si pătrunjel tocat
  • sare
  • piper
  • 1 vârf linguriţă de boia dulce

Mod de preparare:

Cureţi bureţii, îi speli bine şi îi toci. Cureţi ceapa şi o toci mărunt. Intr-un ceaun pui ulei la încins, apoi căleşti ceapa până devine translucidă. Adaugi bureţii, acoperi vasul şi îl laşi să fiarbă la foc mic, să se înăbuşe.

Inainte de a fi aproape gata, presari sare, piper, boia de ardei şi adaugi usturoiul curăţat şi tocat mărunt. La sfârşit, presari mărar şi pătrunjel tocat fin. Tocăniţa de bureţi o serveşti cu mămăliguţă.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.