Tocăniță de carne de vită cu ardei gras din: carne tocata de vita, ardei grasi, ceapa, rosii, ulei, sare, piper, cimbru, patrunjel. Ardeii grași adaugă o notă dulce și o textură crocantă, iar combinația cu carnea de vită și aromele condimentelor oferă o explozie de gust. Ingrediente: 500 g carne tocată de vită 2 ardei […]
Tocanita de miel cu ceapa si morcovi
PrinteazaTocanita de miel cu ceapa si morcovi din: carne de miel, ceapa, morcovi, usturoi, pastarnac, patrunjel, salvie, cartofi, sos worcester, sare si piper.
- 700 g carne de miel
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 2 catei de usturoi
- 1 radacina de pastarnac
- 1 legatura patrunjel
- 3-4 frunze de salvie
- 4 cartofi
- 2 linguri sos Worcester
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi carnea de pieliţe şi tendoane, spălaţi-o, tăiaţi-o în bucăţi potrivite şi puneţi-o la fiert în 1 litru apă cu 1 linguriţă sare.
Acoperiţi vasul cu un capac şi lăsaţi să fiarbă la foc mic 45 de minute.
Intre timp, curăţaţi legumele, spălaţi-le şi tăiaţi-le în bucăţi mai mari.
Când carnea este pe jumătate fiartă, adăugaţi legumele, mai puţin cartofii pe care îi puneţi după 15 minute.
Potriviţi de sare şi piper, după gust, şi fierbeţi legumele împreună cu carnea încă 30 de minute.
Spre final, puneti salvia şi pătrunjelul. Serviţi tocanita de miel fierbinte stropită cu sos Worcester.
Tocanita de miel cu ceapa si morcovi
Pofta buna!
poate iti place si:
Tocăniță de fasole roșie cu carnați
Tocăniță de fasole roșie cu cârnați din: fasole rosie, carnati, ceapa, usturoi, rosii, pasta de tomate, ulei, sare, piper, boia de ardei dulce, cimbru. Ingrediente: 500 g de fasole roșie 200 g de cârnați 1 ceapă mare, tocată mărunt 3 căței de usturoi, zdrobiți 400 g de roșii cubulețe (proaspete sau conservă) 2 linguri […]
Pofta buna!
Tocanita imi place, dar am sa folosesc alta carne…