Tocanita de pui cu cartofi dulci si spanac

Printeaza

Tocanita de pui cu cartofi dulci si spanac din: ulei de floarea soarelui, ceapa, pulpe de pui, pasta de curry, usturoi, cartofi dulci, rosii, spanac, orez basmanti.

Ingrediente:Tocanita_de_pui_cu_cartofi_dulci_si_spanac

  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • 1 ceapa, tocata
  • 450 g pulpe de pui fara piele si dezosate, taiate in bucati mici
  • 165 g pasta de curry
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 500 g de cartofi dulci, taiati in bucati mici
  • 400 g de rosii tocate, din conserva
  • 100 g spanac tanar
  • orez basmanti, pentru servit

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul într-o oală, pune în ea ceapa şi căleşte-o la foc mic cam 5 minute, până se înmoaie. Dă focul ceva mai mare, adaugă bucăţile de pui şi rumeneşte-le.

Adaugă pasta de curry şi usturoiul şi găteşte totul 2 minute înainte de a adăuga 100ml de apă, cartofii dulci şi roşiile tocate. Lasă mâncarea să fiarbă 20-30 de minute, până când puiul se pătrunde, iar cartofii dulci devin moi (dacă pare uscată, adaugă puţină apă).

Asezonează după gust şi adaugă spanacul, luând oala de pe foc şi amestecând până când spanacul s-a înmuiat. Serveşte cu orez basmati.

Tocanita de pui cu cartofi dulci si spanac

Tocanita_de_pui_cu_cartofi_dulci_si_spanac

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.