Tocăniță de Fazan Aromată din: fazan, ceapa, morcovi, telina, vin rosu, bulion de pui, usturoi, ulei de masline, foi de dafin, cimbru, sare, piper. Tocănița de fazan este un preparat tradițional și rafinat, care combină savoarea cărnii de fazan cu aroma de pădure și legume proaspete. Această rețetă vă va ghida prin procesul de pregătire, […]
Tocăniţă în pâine – usor de preparat
PrinteazaTocăniţă în pâine din: carne de porc, morcov, ceapa, rosii taiate in bulion, sare, usutroi, piper, faina, lapte, unt, drojdie si sare.
Ingrediente:
- 500 g carne de porc de gatit
- 1 morcov
- 2 cepe mari
- 1 cutie mare cu rosii taiate in bulion
- 1 capata de usturoi
- sare
- piper negru macinat
pentru paine:
- 500 g faina
- 1 cana cu lapte cald
- 1 pachet cu unt
- 1 cub de drojdie
- 1/2 lingurita cu zahar
- sare
Mod de preparare:
Taie carnea cât o îmbucătură şi pune-o la călit într-o lingură cu ulei şi un praf de sare şi piper negru măcinat.
Când a căpătat o culoare arămie, scoate-o pe platou. In grăsimea care a rămas, căleşte ceapa, un căţel de usturoi şi morcovul, toate tocate mărunt.
Amestecă încontinuu până ce se înmoaie. Adaugă roşiile în bulion.
După ce dă în câteva clocote, pune carnea. Lasă pe foc mic (dacă e nevoie, toarnă un pic de apă călduţă).
După 20 de minute, adaugă restul de usturoi pisat. Lasă pe foc zece minute.
Prepară maiaua, las-o 10 minute la dospit şi adaugă-i restul de ingrediente.
Lasă 30 de minute să crească, frământă şi pune a luat în forme de sufleu. Dă la cuptor 45-50 de minute.
Lasă să se răcorească, taie capac, scobeşte şi umple cu tocăniţă.
Tocăniţă în pâine
Pofta buna!
Tocanita cu carne de miel din: carne de oaie sau miel, orez, linte, garam masala, nucsoara, seminte de mustar, pudra de coriandru, pudra de chimion, pudra de chili, ceapa, turmeric, rosii, ghimbir cu usutroi suc de limeta, frunze de coriandru, unt, sare. Este un preparat traditional din India care este foarte populara in timpul festivalelor, […]
Pofta buna!