Tocanita de miel cu tarhon verde

Printeaza

O reteta de tocanita de miel cu tarhon verde din: carne de miel, tarhon, ceapa, patrunjel verde, sare, boia dulce, piper, ulei, apa, faina si smantana.

Ingrediente:Tocanita de miel cu tarhon verde

  • 1 kg carne de miel, proaspata fara os
  • un pumn tarhon verde
  • 2 cepe mari albe
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • sare
  • boia dulce
  • piper
  • ulei
  • apa
  • faina dupa gust
  • 250 g smantana

 

Mod de preparare:

Speli carnea de miel, o tai in cuburi mari si o pui intr-un vas mare la fiert cu apa, tarhon si sare. tai cepe marunt, pui condimente, dupa gust, sare, ulei, boia dulce, piper dupa ce au fiert toate celelelte.

Tai si patrunjelul verde si amesteci bine totul si faci o plamadeala din 2 linguri de faina, ulei si smantana. Torni amestecul peste tocanita, mai lasi sa fiarba cateva minute sa se inabuse bine.

Servesti apoi tocanita calda cu mamaliguta sau paine, cu muraturi sau salate crude. Decorezi cu frunzulite de tarhon verde si frunzulite de patrunjel verde.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.