Tocanita simpla de legume cu orez

Printeaza

Tocanita de legume cu orez din: ceapa, morcovi, ardei, rosii, vinete, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg ceapa
  • 3 morcovi
  • 10 ardei
  • 1 kg rosii
  • 4 vinete
  • 150 ml ulei
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Tocanita simpla de legume cu orez: Taie solzişori ceapă; se rad pe râzătoare morcovii. Se coc, se curăţă şi se taie în şuviţe 10 ardei graşi. Se fierb 1 kg roşii, se pasează şi se lasă pe foc să scadă. Vinetele se taie cubuleţe.

Incing uleiul, se adaugă ceapa şi morcovul şi se călesc. Adaugă ardeii şi vinetele spălate şi stoarse, apoi se adaugă sucul de roşii şi 1 ceşcuţă orez.

Lasă vasul la foc potrivit 15 minute. Potriveşte de sare şi piper.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.