Ton cu rosii marinate si oua fierte tari

Printeaza

Ton cu rosii marinate si oua fierte tari din: ton in ulei, rosii coapte, ceapa, telina, patrunjel, oregano, ulei de masline, sare.

Ingrediente:

  • 2 conserve de 160 g de ton în ulei
  • 4 roşii coapte
  • o ceapă albă mică
  • 1 telinâ
  • patrunjel
  • oregano
  • 20 g ulei de măsline
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Primul pas este să fierbi ouăle timp de 9 minute, iar în acest timp tai roşiile în cuibulefe, tai fin felina ceapa şi nu uita nici de pătrunjel sau oregano, pe care trebuiekă le toci mărunt. Alege un castron colorat şl vesel, în care pui roşiile, ţelina, ceapa, busuiocul şi oregano.

Stropeşte toate bunătăţi­le acestea, pline de vitamine, cu ulei de măsline şi presară peste ele puţină sare, după gust, apoi lasă-le la marinat, să se oaihnească timp de câteva minute. Gata, au trecut cele 9 minute, este timpul să decojeşti ouăle şi să le tai.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.