Ton rosu la gratar

Printeaza

Ton rosu la gratar din: ton, sos de soia, miere, susan, unt, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4 felii ton
  • 4 linguri sos soia
  • 3 linguri miere
  • 4 linguri susan amestecat cu seminţe de in
  • 30 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ton rosu la gratar: amestecă sosul de soia cu mierea, sarea şi piperul.

ung bucăţile de peşte cu acest sos şi se lasă 15 minute. topeşte untul într-o tigaie, se pun bucăţile de ton şi se presară cu jumătate din cantitatea de seminţe.

lasă 3 minute, se întorc şi se presară restul de seminţe. mai lasă 3 minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Mere Murate

Mere Murate – Aceste murături sunt ideale pentru a acompania carne, brânzeturi sau pentru a fi savurate ca atare. Ușor de preparat și pline de vitamine, merele murate sunt o alegere sănătoasă și gustoasă pentru orice masă.   Ingrediente: Mere mici și tari (1 kg) – baza rețetei, oferind dulceață și textură crocantă. Apă (1 […]

Glenfiddich Whisky

Glenfiddich Whisky: este unul dintre cele mai apreciate și cunoscute whisky-uri din lume, recunoscut pentru calitatea sa constantă și pentru inovațiile aduse în industria whisky-ului scoțian. Fiind un whisky de malț unic produs în regiunea Speyside din Scoția, Glenfiddich a câștigat numeroase premii și o recunoaștere globală. Originile Distileriei Glenfiddich: Distileria Glenfiddich a fost fondată […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.