Tort diplomat cu ananas si kiwi

Printeaza

Tort diplomat cu ananas si kiwi din: zahar, lapte, oua, frisca, gelatina, ananas, kiwi, struguri.

Ingrediente:Tort diplomat cu ananas si kiwi

  • 1 cană cu zahăr
  • 1 cană cu lapte
  • 6 ouă
  • 1 l frişca lichidă
  • 6-8 pliculeţe cu zahăr vanilat
  • 50 g gelatină
  • 1 cutie cu ananas

Pentru decor:

  • 200 ml frişcă lichidă
  • 1 portocală
  • 1 kiwi
  • câteva boabe de strugure
  • 100 g fulgi de porumb
  • 1 pliculeţ cu gelatină

 

Mod de preparare:

Intr-o crăticioară, pune pe foc gălbenuşurile frecate cu zahărul.

Toarnă treptat laptele şi amestecă energic până când se îngroaşă crema ca o ciulama, apoi las-o la rece.

Intre timp, bate albuşurile spumă cu zahărul vanilat şi încorporează frişca lichidă bătută, crema de gălbenuşuri răcită şi gelatina dizolvată conform instrucţiunilor de pe plic.

Amestecă uşor şi presară ananasul tăiat cubuleţe. Toarnă compoziţia într-o formă de guguluf tapetată cu folie de plastic.

Lasă ia rece cel puţin trei ore, apoi îndepărtează folia cu grijă.

Decorează cu restul de frişcă lichidă bătută şi cu fructe după pofta inimii.

Stropeşte fructele cu puţină gelatină şi decorează cu fufgi de porumb.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Tort diplomat

Reteta tort diplomat

Reteta tort diplomat din: piscoturi, frisca, iaurt, zahar, gelatina, portocale, kiwi, banane, ananas, piersici. Ingrediente: 400 g pişcoturi 1 l frişcă lichidă 1 cutie iaurt simplu, natural (380 ml) 3 linguri zahăr 3-4 plicuri gelatină 3 portocale 2 kiwi 3 banane 1 cutie compot ananas 1 cutie compot de piersici   Mod de preparare: Pui […]

Tort cu mere si crema de zahar ars

Tort diplomat cu mere

Tort diplomat cu mere din: biscuiti, unt, zahar, iaurt, frisca, mere, nuci, gelatina. Ingrediente:   Pentru aluat: 350g biscuiti simpli 4 linguri unt topit 2 linguri zahar Pentru crema: 500 ml iaurt gras 500 ml frisca 3 mere 50 g nuci 2 plicuri gelatina incolora 100 g zahar   Mod de preparare:   Zdrobeşti biscuiţii, […]

 

Reteta_tort_diplomat_cu_piscoturi

Reteta tort diplomat cu piscoturi

Reteta tort diplomat cu piscoturi din: piscoturi, oua, zahar, lapte praf, frisca, compot de caise, gelatina, esenta de vanilie. Ingrediente: 1 pachet pişcoturi 4 ouă 6 linguri zahăr 4 linguri lapte praf 750 ml frişcă lichidă 1 compot de caise 2 pliculete gelatina 1 esenţă de vanilie   Mod de preparare: Amesteci ouăle cu zahărul […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.