Tortillia cu piept de pui si mustar
PrinteazaTortillia cu piept de pui si mustar din: făină, ulei, apa, sare, piept de pui, maioneză, muştar, piper.
- 200 g făină
- 50 ml ulei
- 80 ml apă
- sare
Pentru umputură:
- un piept de pui la grătar
- 3 linguri maioneză
- o lingură muştar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Făina cu sarea se pun într-un vas, se face un gol la mijloc şi se pun uleiul şi apa. Se amestecă şi se frământă pentru a obţine un aluat omogen care se împarte în patru.
Se întinde fiecare bucată pe masa presărată cu făină, apoi se prăjesc în tigaia de teflon fără grăsime.
După răcire, se umplu cu pieptul de pui tăiat cuburi mici şi amestebat cu maioneză, muştar, sare si piper.
Se învelesc în folie alimentară care se înnoadă bine la capete si se dau la rece până la plecarea la picnic.
Tortillia cu piept de pui si mustar
Pofta buna!