Trandafiri din piept de pui cu iaurt

Printeaza

Trandafiri din piept de pui cu iaurt din: piept de pui, iaurt, tomate, oregano, rozmarin, boia, sare, ulei.

Ingrediente:Trandafiri_din_piept_de_pui_cu_iaurt

  • 1 piept de pui
  • 150 g iaurt simplu
  • 2 linguri pastă de tomate
  • condimente: oregano, rozmarin, boia dulce de ardei
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Tai pieptul de pui în fâşii de grosime şi lungime potrivită. Condimentezi şi pui fâşiile de carne într-un castron. Peste ele adaugi 2 linguri de ulei, pasta de tomate şi iaurtul şi amesteci bine. Acoperi castronul cu folie alimentară şi le dai la frigider pentru câteva ore.

Rulezi fiecare fâşie de piept de pui şi o fixezi cu scobitoare (dacă bucăţile sunt mai mici), apoi prinzi cu grijă ambele capete ale fâşiei de piept. Aşezi cu atenţie într-un vas de iena, uns cu ulei şi le dai la cuptorul preîncălzit, la 200 de grade Celsius. Stropeşti din când în când cu zeama pe care o lasă. Laşi la cuptor, până când se ru¬menesc frumos.

Poţi servi cu orice fel de garnitură.

 

Trandafiri din piept de pui cu iaurt

Trandafiri_din_piept_de_pui_cu_iaurt

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.