Trandafiri din piept de pui cu iaurt
PrinteazaTrandafiri din piept de pui cu iaurt din: piept de pui, iaurt, tomate, oregano, rozmarin, boia, sare, ulei.
- 1 piept de pui
- 150 g iaurt simplu
- 2 linguri pastă de tomate
- condimente: oregano, rozmarin, boia dulce de ardei
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Tai pieptul de pui în fâşii de grosime şi lungime potrivită. Condimentezi şi pui fâşiile de carne într-un castron. Peste ele adaugi 2 linguri de ulei, pasta de tomate şi iaurtul şi amesteci bine. Acoperi castronul cu folie alimentară şi le dai la frigider pentru câteva ore.
Rulezi fiecare fâşie de piept de pui şi o fixezi cu scobitoare (dacă bucăţile sunt mai mici), apoi prinzi cu grijă ambele capete ale fâşiei de piept. Aşezi cu atenţie într-un vas de iena, uns cu ulei şi le dai la cuptorul preîncălzit, la 200 de grade Celsius. Stropeşti din când în când cu zeama pe care o lasă. Laşi la cuptor, până când se ru¬menesc frumos.
Poţi servi cu orice fel de garnitură.
Trandafiri din piept de pui cu iaurt
Pofta buna!